rakan2 saya

18 January, 2013

Tikar Evamatic

Saya ada wat tempahan Tikar Evamatik nie dari Sarawak..saya tempah ngan kazen yang kini menetap di sana..saya berkenan ar ngan beberapa design..sgt menarik minda anak2 untuk belajar..saya pilih2..then berkenan ngan 3 design..pas tue kazen saya offer kalu beli min 10 design..dia kasi rege murah ckit + free postage!
Wah..laju2 saya pilih..10 design yg comel2 sumer..Wat bayaran..kasi alamat..pas tue trus suh kazen pos..x sabar beria! dan parcel tue selamat sampai semalam..seronok bukan main! biler tgk dia dtg selambak..terpikir dlm hati,nak wat apa tikar byk2 nie kan..nak bagi sape? kalu yer pon..x kan nk bg sumer kt org? adeh! cmner nak pulangkan balik duit saya nie? tau en somi,sure kena ceramah sepanjang malam..
Pikir punye pikir,saya offer ngan kengkawan opiz..satu rm40 jer saya jual..bayar ms dpt bonus nnt..eceh! pas tue dorg pon dok belek2 tikar nie..tanye soklan mcm2 kaedahnye cam saya pandai jawab..
X sampai 10 minit saya offer..dpt jual 7 tikar evamatik nie! skrg..saya nyesal x beli banyak2..adeh! kalu x bleh kaya kjap..ha3..tinggal 3 design nie jer lagi..rasa cm nak tambah order ar..agak2 ok x saya wat perniagaan online gnie..sajer nak tambah pendapatan.. ;)



CIRI-CIRI TIKAR EVAMATIK
+ Lebih tebal drpd tikar getah, panjang tikar lebih kurang katil single)
+ Material: Eva Sponge (most likely same as playmat ABC), tak luntur & tak slippery
+ Saiz : 200cm x 120cm x 0.3cm ( Lebih kurang 6 ft x 4 ft )

KENAPA KITA PERLU MEMILIKI TIKAR INI?

1) Sebab corak sangat cantik dan warnanya meransang minda si comel anak anda.
2) Sebab tikar ini selamat digunakan.
3) Sebab tikar ini ringan dan boleh dibawa kemana-mana.
4) Mudah dicuci atau di bersihkan
5) Tahan lama dan kalis air
6) Mencegah hawa dingin dari lantai ( bersimen atau mozek )
7) Sesuai digunakan sebagai Alat Bantu Mengajar (ABM) bagi guru Tadika.

3 comments:

wanie amerie said...

Tryla along,mana tau berhasil nti.
Hehe..

alongpaktam said...

tue ar sub..
cam syok plak niaga nie..
dpt jgk duit lebih kan.. ;)

Anonymous said...

sis.. tikar getah yg warna purple tu ada lg x?