rakan2 saya

12 July, 2012

N3 sumer nak cite

Sbg kakak yg baik..saya mensupport abe n ucu yg ada game bola wikend tue..wikend biler? hah! itu saya x ingat dah..terperam lama dh picture nie br beria nak kuarkan..dorg ada game persahabatan ngan kg setia... (yer ker? x igt jgk nama kg tue..hua3) ada 2 match..tuk bwh 15 thn n terbuka..lawan nie kat padang tasik biru,kundang..yg bestnye,kami menang sorak sajok! team dorg kalah tuk kedua2 match..x pe ar..janji kowg dpt pengalaman..akak pon dapat bersantai ditepian padang,jerit nama kowg sambil makan kfc..hi3 

next....
Pak long n mak long ada kat shah alam skrg..ddk kt umah anak dorg,abg poji..dah lama sbnrnye mak long sakit (angin ahmar - lumpuh sebelah badan) dan saya x berkesempatan nak lawat mereka di alor star, kedah..syukur dorg dtg cnie tuk wat rawatan..dapat ar kami sekeluarga mencelah lawat dorg..
kami doakan moga mak long cpt sembuh..pak long pon x brapa chat jgk tue..gagahkan jugak kudrat tuk jaga isteri tersayang.. ;)

next... 
Saya tgh wat odit kajian skrg nie..dan byk masa abiskan ddk belek dokumen kat hq..rezeki kami plak kali nie,Pn Wan belanja makan domino pizza..sumer flavor dia order..dan berkeping2 jgk saya rembat..hi3..pn wan hepi dpt berita dia akan ke boston tuk seminar..hepi sgt,tue yg murah rezeki kami arie tue..teme kasih bebyk puan..moga murah lg rezeki puan pas nie.. ;)

last....
Saya kan tgh apply MIA yg x sudah2 tue..saya kena dptkan komen dr bos2 lama saya..kesempatan tue,saya gunakan tuk jmp balik kwn2 opiz yg saya winduuuuuuuuu giler..mtk sign/komen bos kejap sajok..tang sesi bertemu peminat tue yg lama..Saya gie mahk,langkah kanan sbb kak zah belanja makan sbb dia br pencen..hepi jer lepak2 sambil makan nasi ayam free..masa saya gie MITI, kak ros belanja saya makan kt Marche..lama dah dgr cite makan kt cnie sedap..dapat jgk merasa kan ;)..pas tue saya mencari kak ita..kwn kt miti jgk..kak ita skrg kt pelancongan..biler odit kt putrajaya jer..beria ar ajak dating bagai..windu sgt ngan dorg..windu nak gadoh2 ngan dorg..windu nak makana ngan dorg..windu nak keje sesama ngan dorg..apapon..itu sumer tinggal kenangan..kenangan yg cukup manis tuk saya abadikan.. ;)

abis..lega! hi3

1 comment:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

tu diaaaaaaaaaaaa pizza dok berqueue tunggu nak ngapppp jer ngeee